Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/e-zboruri.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36
21 Sep 2010 Terase pe Dambovita, dupa modelul parizian

ParisNu trebuie sa-ti cumperi bilete de avion spre Paris ca sa-ti bei cafeaua pe malul apei, in plin oras, asa cum fac francezii de cativa ani, pe malul Senei.

Autoritatile din Bucuresti au planuit sa construiasca pe malul Dambovitei din Capitala un loc de relaxare si de agrement pentru locuitori, la fel cum in Paris, edilii au amenajat cu plaje artificiale, terase si baruri malurile Senei.

Pana in 2011, riviera bucuresteana ar trebui sa fie gata, ceea ce inseamna ca ne vom putea relaxa pe malul Dambvitei, intr-un sezlong in nisip, la terase sau la un spectacol organizat aici. Autoritatile spun ca deocamdata este vorba de un proiect pilot, iar daca totul merge bine, pe Dambovita vor fi organizate in zilele de joi, vineri si sambata, cate un eveniment muzical sau sportiv.

Deja in Timisoara, pe malul Begai exista terase amenajate, foarte apreciate de locuitori, care vin aici ca sa scape de caldura inabusitoare a verii.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.