Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/e-zboruri.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36
24 Nov 2014 Sfaturi pentru cei care se ranesc in strainatate
 |  Category: Calatorie, Zboruri  | Tags: ,

ThailandaBilete de avion catre America sau bilete de avion catre Asia au fost achizitionate, hoteluri ieftine au fost gasite, iar aeroportul parasit cu emotie la calatoria ideala.

Accidente se pot insa intampla si iata ce este de facut in cazul ranirii. Turistii pot pasi gresit in timpul unei drumetii sau se pot taia intr-o piatra, pe plaja din Thailanda sau Miami la care visau dintotdeauna.

Daca rana este minora, turistul se poate trata singur folosind instrumentele din trusa de prim-ajutor. O fasa elastica in jurul locului afectat sau o punga de gheata pot fi suficiente in cazul unei pasiri incorecte, de pilda.

Daca lucrurile par sa se agraveze, turistii nu trebuie sa ezite in a cere ajutor

Pentru a gasi un doctor, persoana careia trebuie sa i se adreseze este receptionerul hotelului. Lui i se poate cere o recomandare si, daca e cazul, poate aduce pe un vorbitor al unei limbi de circulatie internationala.

 

  • Daca turistul viziteaza o tara nedezvoltata, este indicat sa refuze injectiile care nu sunt neaparat necesare mai ales daca exista suspiciuni privind igiena
  • Pentru rani grave, care necesita internare, ambasadele sfatuiesc turistii sa insiste in a primi ingrijirea adecvata
  • Pentru a preveni problemele, centura de siguranta trebuie purtata oricand. Daca turistii inchiriaza biciclete sau scutere, casca este obligatorie

 

Accidentele la inot sunt printre cele mai frecvente, asa ca este total contraindicat consumul de bauturi alcoolice la plaja, intrucat mareste riscul. De asemenea, turistii trebuie sa evite sariturile in apa sau sa inoate singuri atunci cand nu sunt siguri in ceea ce priveste adancimea ei.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.