Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/e-zboruri.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36
30 Sep 2010 Mai multe usi deschise la Roma

Toamna aceasta, turistii au motive in plus sa-si rezerve zboruri la Roma: cele mai importante monumente ale Vechii Cetati, printre care si Colosseum-ul, au program prelungit pana in luna octombrie sau isi deschid porti care pana acum au ramas inchise publicului.

Colosseum Roma

Colosseum-ul va ramane deschis in fiecare sambata, pana pe 2 octombrie, 5 ore peste programul normal. Ghizii turistici vor conduce turistii in bestiarele si arenele celebrului monument, dar si in subsol - parte recent deschisa, necunoscuta majoritatii celor care au vizitat pana acum Colosseum-ul.

Turistii au inca un alt motiv sa-si rezerve camere de hotel la Roma, pentru ca se extinde programul de vizitare la Casa Livia si la Baile lui Caracalla.

Oficialitatile spera ca aceste modificari ale orelor de vizitare la muzee sa atraga mai multi turisti in Roma in perioada urmatoare. Pe de alta parte, liniile aeriene care ofera bilete de avion spre Roma si hotelurile din oras spera de asemenea sa creasca numarul de rezervari pentru aceasta destinatie, in toamna 2010.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.