Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/e-zboruri.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36
17 Jan 2012 Boeing 787 Dreamliner soseste in Australia si China

DreamlinerBoeing 787 Dreamliner si-a facut debutul si in China continentala, prin Aeroportul International din Beijing, marcand si inceputul unui tur de sase luni in toata lumea cu cele mai noi avioane. Avionul va fi in China intre 4 si 11 decembrie 2011 cu opriri la Beijing, Guangzhou si Haikou, unde clientii, partenerii, mass-media si oficialii guvernamentali vor experimenta tehnologia revolutionara a noulul model Boeing.

“Companiile aeriene din China, inclusiv Air China, China Soutehern, Hainan Airlines si Xiamen Airlines au avut un rol esential in aducerea acestui avion pe piata” a declarat Ihssane Mounir, vice presedintele de vanzari al companiei Boeing Commercial Airlines pentru piata din China si Coreea.

Avionul Za003 a fost initial folosit pentru testarea zborului, dar a fost renovat pentru a demonstra capacitatile standard si caracteristicile modelului 787. Realizat din materiale compozite, Boeing 787 Dreamliner este primul avion de dimensiuni medii, capabil sa zboare pe distante mari si foarte mari, ceea ce va permite companiilor aeriene sa ofere bilete de avion pentru rute non-stop pe destinatiile preferate de calatori.

Avionul 787-8 este modelul de baza, pentru distrante intre 14 200 si 15 300 km, gandit pentru zborurile lungi si foarte lungi, iar modelul 787-9 are o capacitate cu 40-50 de pasageri mai mare, putand parcurge 15 750 de km, pe rute ca New York- Manilla si Moscova- Sao Paulo.

In luna noiembrie, Boeing 787 Dreamliner a ajuns in prima vizita in Australia. Grupul Qantas are o comanda ferma de 50 de avioane, fiind unul dintre clientii cu cele mai multe comenzi pentru 787.

Compania ce ofera zboruri ieftine de pe continentul australian, Jetstar Airways va primi primul model de 787 la mijlocul anului 2013. Datorita reducerii costurilor de operare avionul 787 ofera flexibilitate pentru a servi atat companii low-cost cat si companii de linie. Cu toate ca standardul de confort la bordul avionului este ridicat, tarifele pentru biletele de avion low-cost raman reduse.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.