Warning: Creating default object from empty value in /home/romania/domains/e-zboruri.info/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36
16 Feb 2011 Airbus vede un viitor luminos pentru industria aeriana

airbusProducatorul european de aeronave Airbus si-a schimbat previziunile pentru urmatorii 20 de ani, anticipand ca va reusi sa vanda mai multe aparate de zbor, pe masura ce industria aeriana va lua avant in perioada urmatoare. Compania crede ca in urmatorii 20 de ani, evolutia sectorului va fi mai puternica decat se anticipase anterior, si ca marile castigatoare vor fi pietele emergente.

Airbus crede ca intre 2010 si 2029, va reusi sa vanda aproximativ 26.000 de avioane pentru transport de pasageri, in valoare totala de 3.2 trilioane de dolari, o crestere cu 900 la suta comparativ cu previziunile anuale anterioare.

„Cererea in sectorul turismului se dubleaza la fiecare 15 ani, insa in locuri precum India sau China, ne asteptam ca aceasta cifra sa se dubleze in doar 6 ani”, a declarat John Leahy, directorul de vanzari al Airbus.

Airbus este un producator european de aparate de zbor, cu sediul in Blagnac, Franta, in apropiere de Toulouse. Compania produce aproape jumatate din avioanele folosite in intreaga lume.

La Airbus lucreaza aproximativ 57.000 de persoane in 16 locatii din patru state din tarile Uniunii Europene: in Germania, Franta, Marea Britanie, Spania. Din 2009, compania si-a stabilit un punct final de productie (asamblare) si in Tianjin, China.

Subsidiare ale producatorului se afla in Statele Unite, Japonia, China si India.

Airbus este cunoscuta pentru producerea celui mai mare avion comercial din lume, modelul A380.

Ca preocupare pentru mediu, Airbus s-a alaturat companiilor Hoenywell si JetBlue Airways in efortul acestora de a reduce dependenta transporturilor de petrol si de a reduce poluarea. Cele trei companii incearca sa gaseasca un bio-combustibil care ar putea fi folosit pana in 2030, unul care sa nu afecteze resursele de hrana ale planetei. O alternativa luata in considerare si cercetata intensiv o reprezinta algele, preferate pentru ca absorb dioxidul de carbon si nu afecteaza rezervele de hrana.

Avioanele Airbus sunt folosite de companii aeriene din toata lumea, precum Tarom, Lufthansa, SAS etc.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.